Parkeren en toegang vrijdag ­6 september

Op vrijdag 6 september wordt de nieuwe lichtstraat van de aula geplaatst. Deze werkzaamheden duren in totaal één dag. Veiligheid is hierin een belangrijk item, we zijn immers verantwoordelijk voor een veilige leer- en werkomgeving. Om deze veilige situatie te creëren zijn we genoodzaakt om op vrijdag 6 september een aantal belangrijke wijzigingen aan te brengen. Gedurende de hele dag is daarom de hoofdingang gesloten. De ingang bij de aula wordt deze dag gebruikt als hoofdingang. 

Gedurende de hele dag is daarom de hoofdingang gesloten. De ingang bij de aula wordt deze dag gebruikt als hoofdingang. Deze dag kan er ook overlast zijn, in de vorm van het geluid van kranen en uitvoerende werkzaamheden op de daken. Op deze dag zijn er conciërges buiten aanwezig ter begeleiding.

Gedurende deze dag kan er ook overlast zijn in de vorm van het geluid van kranen en uitvoerende werkzaamheden op de daken. Op deze dag zijn er conciërges buiten aanwezig ter begeleiding.

  • Ik kom met de fiets: je kunt de fiets parkeren in de fietsenstalling, zoals je altijd doet.
  • Ik kom met de scooter of motor: je kunt parkeren op de plaats waar je altijd parkeert.
  • Ik kom met de auto: Er is beperkte ruimte voor parkeren op het terrein. Is het parkeerterrein vol, dan kun je parkeren op de parkeerplaats bij de Prinses Beatrixlaan. Zie de rode pijlen op de afbeelding hieronder. 
Tijdelijke hoofdingang
Tijdelijke hoofdingang
Alternatieve parkeerplaatsen
Alternatieve parkeerplaatsen

Terug naar overzicht