Routewijziging i.v.m. renovatie dak

Op woensdag 26 juni starten de werkzaamheden aan het dak van het Heerbeeck college. Veiligheid is hierin een belangrijk item, we zijn immers verantwoordelijk voor een veilige leer- en werkomgeving. Om deze veilige situatie te creëren zijn we genoodzaakt om vanaf 26 juni tot en met 12 juli een aantal belangrijke routewijzigingen aan te brengen.

Gedurende deze periode zal er ook overlast zijn, in de vorm van het geluid van kranen en uitvoerende werkzaamheden op de daken.

Bij de aanvang van het nieuwe schooljaar kan er weer gebruik worden gemaakt van de gebruikelijke routes. Gedurende deze periode zullen er conciërges buiten aanwezig zijn ter begeleiding. 

Wijzigingen voor leerlingen

Ik kom met de fiets
Vanaf dinsdagochtend 25 juni is de fietsenstalling niet bereikbaar via de normale route. Je kunt via de uitrit bij de hoofdingang, via het junior college de fiets in de fietsenstalling parkeren. Dit geldt voor alle leerlingen van alle leerjaren.

Ik kom met de scooter
Je kan jouw scooter parkeren in de fietsenstalling naast het junior college. Dit is aangegeven met een bord. We verwachten van jou dat je met gepaste snelheid het terrein betreedt en verlaat.

Ik kom met de auto
In deze periode zijn er beperkte parkeerplaatsen beschikbaar. We verwachten dat je als leerling de auto parkeert op de parkeerplaats bij de Prinses Beatrixlaan. Zie rode pijlen op de afbeelding hieronder.

Route leerlingen
Route leerlingen

Wijzigingen voor bezoekers

Ik kom met de fiets 
Je kunt de fiets parkeren in de fietsenstalling.

Ik kom met de scooter of motor
Je kunt parkeren op de je gebruikelijke plaats.

Ik kom met de auto
Er is beperkte ruimte voor parkeren op het terrein, dus bij voorkeur zoveel mogelijk parkeren op de parkeerplaats bij de Prinses Beatrixlaan. De inrit wordt tijdelijk de in- en uitrit. Alleen de parkeerplaatsen links van de inrit zijn gedurende deze periode beschikbaar. Zie rode pijlen op de afbeelding hieronder.

Route bezoekers en medewerkers
Route bezoekers en medewerkers
Alternatieve parkeerplaatsen
Alternatieve parkeerplaatsen

Terug naar overzicht