Werkzaamheden Willem de Zwijgerweg

De werkzaamheden aan de Willem de Zwijgerweg vorderen gestaag. De komende tijd zijn er een aantal belangrijke wijzigingen. De wijzigingen zullen ook via MijnHeerbeeck worden gecommuniceerd. De projectleider heeft ons overigens verzekerd dat de school (met uitzondering van het moment van asfalteren) per auto bereikbaar blijft.

  • Aanstaande donderdag (11-05) /vrijdag (12-05) gaan ze met het riool door de inrit bij de hoofdpoort van de school graven die momenteel in gebruik is. Collega’s en bezoekers kunnen dan gebruik maken van de ‘tweede’ inrit bij het Junior College, deze wordt tijdelijk bereikbaar gemaakt. Tijdens de komende periode kan het verkeer extra hinder ondervangen doordat de werkzaamheden zich verplaatsen richting de rotonde.
  • Vanaf maandag 15-05 wordt het fietspad ter hoogte van de rotonde Ringweg – Willem de Zwijgerweg afgesloten voor het verkeer tot aan de ingang van de school aan de Constantijnlaan. De school en de fietsenstalling is per fiets bereikbaar vanuit het noorden via de Constantijnlaan. Het verkeer dient de omleiding te volgen zoals in de bijlage weergegeven, de Willem de Zwijgerweg blijft afgesloten en de omleiding hiervoor blijft gehandhaafd.
  • In de huidige planning is opgenomen dat op 1 en 2 juni het asfalteren van het fietspad naast de Willem de Zwijgerweg plaatsvindt. De school is dan enkele uren niet bereikbaar per auto. De planning ontwikkelt zich nog dagelijks, dus zodra er een definitieve planning van datum en tijd bekend is zal dit wederom gecommuniceerd worden.

Omleiding fietspad

Download

Terug naar overzicht