Verleg je grenzen!

Het Heerbeeck Lyceum bestaat uit een havo- en vwo-opleiding (atheneum en gymnasium). Je krijgt bij ons uitdagend onderwijs, ruimte om je te ontwikkelen en persoonlijke begeleiding. Lessen volg je in het Nederlands en je kunt extra vakken kiezen als Goethe Duits of Cambridge Engels.

Wij dagen je uit

Op het Heerbeeck Lyceum dagen we je uit om het beste uit jezelf te halen. We ondersteunen en begeleiden je en we zorgen voor een fijne en veilige sfeer. Als je wilt, kun je een extra module volgen zoals Koreaans of coderen. In het project ‘Jonge Ondernemer’ krijg je de kans om je eigen bedrijfje op te richten. Als Brainportschool leggen we de nadruk op vaardigheden, zoals onderzoeken, ondernemen en ontwerpen. Naast je diploma krijg je ook een plusdocument met een overzicht van je extra certificaten en activiteiten.

Op het Heerbeeck Lyceum bieden we een combinatie van klassikale lessen en werken in groepen. We organiseren veel dingen binnen en buiten school. Je doet zo waardevolle kennis op en ontwikkelt belangrijke vaardigheden zoals samenwerken, overtuigen, luisteren en omgaan met digitale media.

Dit is het Heerbeeck Lyceum

  • Persoonlijke begeleiding
  • Onderwijs op maat
  • Brainportprojecten en Masterclasses
  • Onderwijs in het Nederlands
  • Een gezellige en bruisende afdeling

Internationalisering

Ook kun je op het Heerbeeck Lyceum veel van de wereld zien. Zowel in de onder- als bovenbouw kun je kiezen voor een reis naar bijvoorbeeld New York, Parijs, Berlijn of Rome. Ook kun je gaan skiën in Oostenrijk of zeilen in Friesland. En als je op het vwo zit, zijn er uitwisselingen met onder meer Spanje en Bosnië. Kortom, alle gelegenheid om je grenzen te verleggen!

Folder voor ouders

Download

Folder voor leerlingen

Download