Gericht werken aan je toekomst!

Op onze Mavo werk je gericht aan je toekomst. Je ontdekt wat je wilt, wat je goed kunt en welke beroepen bij je passen. De afdeling is klein en overzichtelijk en er is veel aandacht voor de sfeer in de groep.

Je wordt gezien

Als je kiest voor mavo (vmbo-t) op het Heerbeeck College, kun je rekenen op goed onderwijs en een uitstekende begeleiding. Onze Mavo heeft een eigen plek in het gebouw en een eigen team van medewerkers. Ook besteden we veel aandacht aan de sfeer in de groep. Je kunt alleen leren als je je prettig en veilig voelt. Daar geloven we stellig in. Wij kennen elkaar en zien elkaar dagelijks op de mavo en er is alle ruimte voor begeleiding en maatwerk. Ook betrekken we ouders bij de schoolontwikkeling. Onze aanpak werkt! Dat blijkt uit ons slagingspercentage dat ver boven het landelijk gemiddelde ligt.

Dit is onze Mavo:

  • Veel persoonlijke aandacht
  • Sportieve reizen en kampen, vakexcursies, culturele projecten en klassenactiviteiten
  • Internationale projecten en buitenlandse reizen
  • Onderwijs dat continu wordt afgestemd op de maatschappij
  • Slagingspercentage ver boven het landelijk gemiddelde

Mavo Challenge Programma

Naast kennisoverdracht doen we veel aan vaardigheden. Met ons Mavo Challenge Programma dagen we je uit om projecten te doen in samenwerking met bedrijven en instellingen in de omgeving. Je gaat aan de slag om échte problemen op te lossen, je leert onderzoeken, samenwerken, plannen, presenteren en omgaan met ICT. Je kunt bij ons ook muziek, lichamelijke opvoeding en beeldende vorming als examenvak kiezen. En als je wilt, kun je vervroegd examen doen in één vak.

Folder voor ouders

Download

Folder voor leerlingen

Download